Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
RudyJ14
photos
Linked Galleries View All
Recent Comments View All
"Nu, de bunker, is zelfs op oorlogsfotos nooit beschilderd geweest. In 1917 vind je hem niet, maar hij staat er na de aanval op oostende. Biernatzki was Kptlt.d.R., vroeger kdt van de Beseler. Eeiko bestond uit: Battr.Eylau, friedrich, versterkt door Blucher en Gneisenau I"
alain van geeteruyen
"Ik heb een Lt.d.Rs.Rosnowski , maar geen datum wanneer hij diende. De officeren sliepen, vermoedelijk in het, onlangs blootgelegde gebouw links als je de weg opgaat. Maakte deel uit van de vroegere Belgische batterij denk ik. Ja, ik denk het, kan ook de commandopost zijn van de Fl-boote.(we zijn der nog niet 100%) aan uit. Op fotos kun je op de leitstand boven op de de duin ook een antenne zien. Die werd mogelijks gebruikt tot het leiden van de Fl boote. ."
alain van geeteruyen
"thx,is aangepast,maar laat deze foto hier nog staan omdat ik de picassa-albums in de eerste plaats gebruik om een online overzicht van mijn verzameling te hebben."
RudyJ14
"Beste Alain,aangezien ik mijn beperkte kennis over de kustbatterijen/Atlantikwall haal uit de boeken die ik heb,twijfel ik niet aan de woorden van iemand met dezelfde naam als een van hun schrijvers. Maar hier rijst nu wel de vraag,Commandant Biernatzki had dus meerdere batterijen onder zich,maar waar waren dan de bevelhebber van batterij Eylay (bv: Lt.d.R. Rosanowski) en zijn eventuele officieren gehuisvest,aangezien volgens jou deze betonnen bunker exclusief voor Biernatzki was?"
RudyJ14
"No, this is the bunker, build in beginning 1918 of the Eiko. Einfahrt Kommandant. Hij was verantwoordelijk voor de verdediging van de haventoegang. Commandant Biernatzki."
alain van geeteruyen
RSS