Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
Recent Comments View All
"Ta tetka je BECHA :D (Vesna Manijlovic), u medjuvremenu se udala, izradjala decu i radi u RIPE-u valjda i dalje u olandiji, nema poljaka/nemaca na slici, bio je valjda jedan madjar al .. ne secam se .. jbg skoro 15 godina .."
Bogdan Kecman
"Cuj komarci, secas se da sam ja na tih prokletih 23C izgoreo ko paprika da sam teo da crknem ..."
Bogdan Kecman
"Ma da, ovo je onaj sedeci deo gore na spratu u SSoft-u, to je slikano dal za vreme dogovora oko odlaska na HIP ili nesto pre toga, ne mogu bas da se setim ... inace to su sve slike koje su mi ostale iz tog perioda, posto su bile analogne slike, albumi su se u milion seljenja pogubili, mozda imam negde neke filmove ako uspem da ih nadjem ... ovo su sve koje su bile digitalizovane u to vreme .."
Bogdan Kecman
"E, a pitao sam se 'de je slikano, mislim, znam da nije tamo. Pomislih da nije mozda kod Domina, al' njihova garnitura mislim da bi braon."
Nenad Perić
"yup HIP'97 == Hacking in progress, bilo u avgustu 1997 u Almera Buiten pored Amsterdama :) (doduse ova slika u fotelji je slikana par meseci pre HIP-a u SSOFT-u tamo u Zetskoj)"
Bogdan Kecman
"Hacking in progress se zvalo, ako se ne varam :-). Gde iskopa ovo? Covece, 15 godina..."
Nenad Perić
"Njah, sta ima nas da gledate, mi smo "isti" :)"
Bogdan Kecman
"Verujemo... :-) Bilo bi super kada bi mogli da vidimo vas dvoje na slikama... ;-)"
Dejan Pervulov
"@МиланМилошевић da moze u pikasi, photoshop-u, gimpu .. da se prisredi brzo .. moglo je i na aparatu odma da se promeni WB tako da bude manje zuto .. no sta znam, meni je nekako ostalo ok da ga pustim ovako original bez ikakve obrade. Generalno sam za slike u muzejima i u akvarijumu mogao mnogo toga drugacije da uradim (da jos malo otvorim blendu, da slikam u raw umesto u jpg, etc etc) al nekako mi je slikanje u celom procesu bilo najmanje bitno :) a i nisam ja neki vajni fotograf :D ,, da sam poneo 50D i njegove objektive mozda bi se i potrudio, ovako sa 350D (nosio sam njega kao - ako mu se nesto desi na moru nije frka) i njegovim stock 18-55 koji nema bas neki otvor blende vise sam skljocao kao sa idiotom"
Bogdan Kecman
"+Marcus Wolschon :D :D :D I was taking separate pictures of the "plates" and the "exibits", next pic shows what's on the plate :)"
Bogdan Kecman
"+Bogdan Kecman У реду је. Ја сам имао сличан проблем али Пикаса одлично подешава темературу боје. Хвала на фоткама."
Милан Милошевић
"+Bogdan Kecman well, it shows a labeled block instead of a marble portrait ;)"
Marcus Wolschon
"@marcus, no idea what you mean by that :D .."
Bogdan Kecman
"<3 <3 <3"
Kristina Kecman
"Diiiivno!"
Kristina Kecman
Album Locations
RSS