Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
Recent Comments View All
"Un calcul, fara centrala, semineu, cos de fum si ceva maruntisuri ajunsese pe la 32000EUR"
Cristian Haulica
"Felicitari pentru casa aproape gata, astept sa o vad gata si poate atunci poti sa ne spui un calcul total. Oricum felicitari si astept update"
Claudiu Neagu
"Straturile de la ext la int ar fi:
-Tencuiala decorativa
-Adeziv cu plasa
-Polistiren expandat (10cm)
-OSB (18mm)
-Vata minerala intre lemne (15cm)
-Folie anti vapori
-Rigips ignifugat (12mm)
-Lavabila
Nu mai pun inca un rand de OSB. Nu cred ca merita costurile, comparativ cu avantajele.
Folia se pune la interiorul peretilor exteriori,ca sa nu ajunga vaporii in partea rece si sa condenseze. La exterior se pune o folie anti condens/apa, in caz
ca ar putea patrunde dinafara (la mine nu e cazul. polistirenul si tencuiala ar trebui sa fie suficient de inpermeabile)"
Cristian Haulica
"Pe interior, pui vata si apoi direct rigips ? Nu pui mai intai OSB si apoi rigips ? Ai pus vreo folie de vapori pe pereti ? Cat de groasa este vata ?"
Gavrila Paul
"Vata e urmatorul pas, apoi inst electrica si rigipsul (sunt pe drum, am facut deja comanda pt parter)
Usa de garaj a fost 870EUR, montaj inclus (panouri de 4cm - izolate, cu automatizare). Nu cred ca as fi reusit singur ca a venit in mii de bucatele. Au muncit 2 oameni toata ziua la ea sa o monteze."
Cristian Haulica
"Vad ca inca nu ai pus vata in interior. Usa de la garaj cat a costat ? Ai montat-o singur ?"
Gavrila Paul
"Really?.... bine ca nu te-am calcat :D . Ma grabeam sa ajung si eu la gradina.
Eu in principiu mai mult sambata sunt pe acolo, dar acuma cu oamenii aia la munca, mai trec si seara sa vad ce s-a mai intamplat.
Sa vad cu ce bani raman dupa termopane, si pe urma sa ma hotarasc cu ce o sa continui."
Cristian Haulica
"Arata tot mai bine, se ridica casa, tin minte de cand am fost ultima oara, erai la grinzile de la acoperis. Apropo, am fost ieri cu bicicleta, eram curios sa-ti vad termopanele si ce ai mai facut. Era tatal tau cu cativa muncitori. Imi place mult termopanul ales, ca are multe "teuri", adica multe rame si imi place mult materialul ales, culoarea.....O sa mai trec in alta seara, poate te gasesc si pe tine. Iar cand m-am intors acasa, ai trecut prin fata mea. Eu eram la rosu in fata la Carefour, iar tu si simona ati iesit de la complex."
Sorin Untu
"::::::::::::: ;)"
Gavrila Paul
"o constructie pe cinste
bravo"
laurentiu ispas
"Trepiedul nu a fost o roblema (toata lumea statea cu gura cascata in sus, nu alerga nimeni chiar atunci sa se impiedice de el). Problema a fost ceata, multimea de fire si stalpi care-mi stateau in cale, si nesimtitii de la primarie care nu au stins deloc luminile pe strada :(. Pimpul de expunere a fost manual, din telecomanda (fiind intuneric in jur, cu iso mic aveam o marja de eroare destul de mare)."
Cristian Haulica
"Nu am avut un motiv anume. Pur si simplu aparatul ramasese pe 1600 si m-am cam grabit ca era cam frig... si de Simona tot tragea un caine sa-i dea de mancare. Ai dreptate."
Cristian Haulica
"Vad ca ai facut revelionul in strada. Eu am stat acasa, chiar mi-era dor, dupa mai multi ani de munte. Insa raman surprins ca ai avut "curajul" sa folosesti trepiedul. Eu de doua ori am pozat artificii, insa n-am indraznit din cauza multimii. Si oricum consider ca am mai multa libertate cand le fac din mana si pot surpinde mai multe cadre, cu iso 3200 si 1/30...1/50, incat intr-adevar unele sunt putin miscate. Nici nu se vede agomotul daca nu maresti pozele. Oricum prima incercare la tine de acest fel si au iesit chiar bine, folosind cateva secunde la timpul de expunere. Cred ca ideal ar fi un timp in jur de 1 sec. fiindca altfel cu timp mai lung, pot aprea zone supraexpuse, arse, fara detalii si doar niste dungi de lumina si nu asa cum le vedem in realitate."
Sorin Untu
"Vad ca ati iesit si voi la o plimbare pana pe releu pe 8 ianuarie. Seara, la apus, drumetia noastra s-a incheiat tot aici, cand s-a vazut din nou Ceahlaul, insa foarte slab, doar dupa apus. Insa am o curiozitate, de ce ai facut pozele cu iso 1600, cand nu era necesar. Sa stii, chiar daca aparatul iti permite, totdeauna trebuie sa incerci folosirea unui iso cat mai mic, fiindca sigur stii, cu cat scade iso cu atat creste calitatea fotografiei. In general e bine sa folosesti pana la maxim 400-800 iso, iar in conditii de necesitate si 3200 bineinteles."
Sorin Untu
"am inteles perfect despre ce este vorba"
Gavrila Paul
Album Locations
RSS