Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
Recent Comments View All
"2013.12.31 årets sidste dag startede at dykke ved Fladbæk, dejligt dyk med Ulla, dog tabte jeg mit fiskenet, så må i gang med at sy nyt. Fik kun en fisk mødte ikke flere, men måske var det fordi en marsvin var helt inde da vi kom :-) Senere på dagen kom to gode veninder og holdt en dejlig nytårsaften sammen med os. Vi spiste det dejligste mand, Hummer, kål med det hele, is dessert, og røget ål til nat :-) vi så på fyrværkeri ved Dyvig Badehotel, smuk oplevelse i den klare stille aften"
Janni Krull Jensen
"2013.12.30 Skulle på overarbejde fra kl.9-15 en herlig tid, solen skinnede alle de lyse timer, så jeg stoppede på vej hjem og gik en tur på golfbanen. Jeg var på bibliotek og hente bøger jeg har bestilt, så op på sofaen og læse i dem :-) om aften hygge med spil og film :-) Benny er nået langt i sin stak brænde, der er en del tilbage men der var også meget."
Janni Krull Jensen
"Excellent+++++"
Tommy Hong
"2013.12.29 Ikke noget særlig vellykket foto, men har kun taget få, så denne smalle stribe måne fra i morges er dagens billede. Jeg har ordnet en masse kaffeposer og sorteret idag. En dag næsten kun indenfor."
Janni Krull Jensen
"2013.12.27 tog dette billede da jeg kom fra job, var ude og kigge efter motiver. Sjovt nok så var det et tema i Dr vejret, så jeg sendte det ind og billedet kom med og blev reklame på face for udsendelsen :-) job fra 9-14. Så ken follets "Jordens søjler" og Bond med Daniel Craig, så var den dag gået."
Janni Krull Jensen
RSS