Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
  
Explore
 
Recent Comments View All
"Hihihi! Świetna fotka.Całuski dla Maluszka!"
Ryszarda Szymańska
"Látod, Te mennyivel tájékozottabb vagy! Az FZ100-ról még nem is hallottam. Majd körülnézek a halpiacon ez ügyben. A fokozatosság helyes dolog, csak azért nem mindegy meddig tart egy állomás. A Panáról jó a véleményem, mivel nekem is ez van, de egy Canon, vagy Olypos, avagy Nikon azért csak jobb?! Alapvetően, mindenben egyetértünk! :-)))"
Pol DiLi
"... bár ez a név rémlik valahonnan, ezért gondolom, hogy ha megmaradt az emlékemben, akkor tetszett. Az önkifejezés emberi szükséglet, kinél nagyobb, kinél kisebb, de azt gondolom, hogy "Mindennek rendelt ideje van...", a megállapodásnak is."
Mária Horváth - H...
"Mi a véleményed a Panasonic DMC-FZ100-asáról? Ha jól emlékszem most jön ki valami új széria aminek kiegészítője valami EBK jelzés, ezt nem igazán értettem. Ami a gyűjtést jelenti én is azt teszem. Nekem a Panára fáj a fogam, de a Canon is jó márka. De mindig az jut eszembe, hogy a fokozatosság sem utolsó dolog. Ezzel a kis masinával kell először boldogulnom, aztán jöhet egy komolyabb. Pár éve netezem, és nem volt célzott a böngészésem sem, így nem sok publikálással találkozhattam, ..."
Mária Horváth - H...
".. egy alapszintű Canon masina, tokkal és vonóval. Nehezen tudom magam visszafogni mikor a fotószaküzleteknél áhítozom titokban! :-))) Ami a publikálásokat illeti, az jóval korábbra datálható. Már 2000 előtt is nyüzsögtem a NET-en. Már akkor is voltak kezdetleges blogok, ahova írogattam feszt. De, már ezek címére sem emléxem nagyon, többnyire meg is szűntek. Sok helyen potyogtattam már el sok írásféleséget. Jó lenne már megállapodnom! :-)))"
poldi Laci
Album Locations
RSS