Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
Recent Comments View All
"ej, nobenega obvestila ni bilo, sem pa šla nekaj firbcat na tvoj picasco in videla odgovor - ker ne vem, če te bo "obvestil", ti napišem še na fb :)"
Stanka Merzel
"Stanka...živijo...šele sedaj sem uspel ta blesavi, vedno menjavajoči se sistem , prepričati, da mi je dovolil, da pišem komentar...Če ga bom uspel oddati, še ne vem...Zato te lepo prosim, če boš dobila kakšno obvestilo , me prosim obvezno obvesti....ali tukaj, ali na FB, ali na email....Noro je tole večno menjanje.....Hvala za tvoj komentar...."
Stane Rauh
"Pozdravljeni Majda...hvala za vaš komentar.....Šele sedaj sem uspel priti do možnosti, da komentiram lastni Pikasa sistem..Te nadgradnje in ostale norosti so ptrav utrujajoče...in za človeka , ki ni nagnjen v to računalniško sfero prav neprijetne....Hvala za komentar...Vesel sem, da vam je bilo moje predavanje všeč...Medčasno ste verjketno prebrali in pregledali tudi kaj od mojih slik...In verjamem, da vam je bilo v zadovoljstvo....Lepo vas pozdravljam..."
Stane Rauh
"si se šel mal Tarzana tam na Borneu :)"
Stanka Merzel
"Pozdravljeni, poslušala sem vaše predavanje o Etiopiji, zvedela, da imate albume na spletu in sedaj malo na brzino pregledujem. Prijazno, da vaše izkušnje delite z vsemi. Z moje strani- komentarji so (vsaj zame) izredno dobrodošli. Če jih ni, ostanejo le impresije, s komentarji pa svet spoznavaš drugače. Srečno še dalje v svet. Majda"
majda mateta
"živjo Stane, sem z Jesenic hehe :) ... šele zdaj šla na tole stran - začela nekje na sredini ;). Zeloooo lepi albumi in res prijazno od tebe, da jih takole deliš z nami. Počasi bom pofirbcala vse po vrsti pa da si malo predstavljam, kaj si doživljal na teh potovanjih, najbrž bom tudi kaj pokomentirala, itak. Kje pa je nadaljevanje ???"
Stanka Merzel
"  Pozdravljeni, dragi prijatelj +Stane Rauh  ! Zelo sem vesel, da si aktiven v G+ preveč! :)"
lana maria miranda
"Hvala za te fotografije...res je čudovita tale naša Slovenija..."
Edo Grmšek
"KAR JE RES JE RES SLOVENIJA NAJLEPŠA"
Monika Luna
"Hallo Lana,,,,the castle in Predjama is waiting on your visit....And also the Cave of Postojna nearby....."
Stane Rauh
"Hi Stane ... I look here again ... rsrsrsrs ... Where is the region of Slovenia gets this castle?"
lana maria miranda
"Rangga, later I found also this your comment.Thanks for visiting my galerie of Borneo/Kalimantan. I do many time visit this album and repeat in thoughts my journey frough beautiful island.Regards Stane"
Stane Rauh
"Rangga, thanks for info. I am very happy getting some information to my pics. Regards"
Stane Rauh
"this school is elementary school of Islamic center in Putussibau. (wonderful picture man)."
rangga lucy
"you know Stane..this picture was remembering me when i was child because it is my school..thank you for it..you know the name of the school?the school name is Madrasah Ibtidaiah Negeri putussibau."
rangga lucy
Album Locations
RSS