Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
Recent Comments View All
"Este elhagytam a csapatot. A váci pályaudvaron aludtam, majd nagy koszosan elbumliztam Esztergomba. Zuhanyzás közben derült ki, hogy egy hamarabb van az ünnepi mise, mint gondoltam. És bizony a táska aljából egy hét után előhúzott reverenda nem simult ki fél óra alatt. Sebaj. Mise után visszagyűrtem a táskámba és mire a Nap lement már újra együtt volt a csapat. Csak én túl tiszta voltam."
Elek László
"Nem lehetett volna, de kikönyörögtem, így én is mehettem a kinnalvós túrára. Este már az arlói tó partján aludtunk és talán először hallottam a “hatos, hatos, csak nincs valami baj” végű viccet. Hatalmasat fürödtünk és élveztünk az éjszakát. De hazafelé elfogyott az erőm. Hiába tagadtam, hiába szorítottam össze a fogam, a szervezetem megálljt parancsolt. Húsz percen át ömlött a vér az orromból."
Elek László
"Portisch Lajos emléktúrának hívtuk. Négyfős vándortábor a kilencven fős táborok emlékére. Mikor reggel kisütött a Nap, arrébb gurultunk a hálózsákunkba, amíg árnyékra nem leltünk. Tizenegy körül általában elfogyott az árnyék. Feltápászkodtunk hát és megkerestük egymást a rét távoli pontjain. A távot teljesíteni kellett, hogy időben Szentkútra érjünk, hát olykor átugrottunk néhány falut."
Elek László
"A Balatonnál töltöttünk pár napot. De már akkor is szükségem volt magányos napokra. Ők visszamentek Pest felé, én bele a Balaton-felvidékbe. Élveztem egyedül menni, szeretek egyedül lenni. És persze küszködtem is, és éheztem is, és el is fáradtam. És féltem éjjel egyedül a hidegben odafönn az Eötvös kilátóban."
László Elek
"Csak nehogy úgy járj, mint ő - vagy csak de, járj úgy. (Egyébként meg állítólag egy csomó nő vette körül. Viszont nem volt anyósa. Nem lehet az olyan rossz élet. :))"
Enikő Lazáné Apáti
Album Locations
RSS