Search Images Maps Play YouTube News Gmail Drive More »
New Features | Help | Sign in
An important update on Picasa Web Albums. Learn more
  
Explore
 
Linked Galleries View All
Recent Comments View All
"fantastic imagery, the balance is delicate."
Manu Duf
"love it!"
Andreea Mocan
"!!! :) !!!"
Christine Cantow ...
"nicely said ...Christine"
hans belleman
"Mother Nature's brush, so nice!"
Christine Cantow ...
"The wind and gras are drawing...."
hans belleman
"I like the texture! "
Isabella McGrath
"Een e-book is natuurlijk heel mooi. Dan krijg je het licht in de afbeelding zelf."
karel gabler
"Goed idee!"
karel gabler
"Ik ga vandaag uitzoeken hoe ik een boekje kan maken in Indesign, een boekje dat zowel een e-boek als wel geprint kan worden als een papieren boek. Ik hou je op de hoogte...."
hans belleman
"O hemeltje jee. Goed dat ik veiligheidsriemen heb..."
karel gabler
"Goede morgen, Karel. De invloed van nieuwe technieken en de eindeloze mogelijkheden doen me een beetje duizelen. Dit is nog maar het begin....."
hans belleman
"Ja, leer hier ook echt meer... heb wel les gehad, maar trof het niet met leraar, te weinig innovatieve technieken.. ken inmiddels alle normale technieken.(ook zelf aangeleerd trouwens).. nu ben ik nog wel aan het zoeken, aldoende natuurlijk, naar een weg het maximale eruit te halen en betekenis te geven. Een computer is natuurlijk een geweldige manier snel te zien of iets werkt... mis nog echter de wacom tekenboard en ipad, daar ben ik voor aan het sparen. Maar ben toch verbaasd wat ik nog gewoon met mijn mousepad op mijn laptop voor mekaar krijg;-)"
Ellen Molenaar
"Dank je wel. Een kunst opleiding is goed omdat je veel ervaring opdoet in de groep, maar dat kan tegenwoordig op het internet. Ik heb de nieuwe technieken geleerd op het internet en door het gewoon weg te doen..."
hans belleman
"ja, het klopt... ik heb weleens last van negatieve gedachten, die mij van tijd tot tijd zo teisteren.. maar als ik een werk afgemaakt hebt, is dat over.. ik voel me ook weleens overdonderd door mensen met een opleiding, een kunstopleiding. Ik kijk wel heel goed en volg alles op dit gebied. Vandaar ook op social media. Ik ben wel dankbaar dat je post, want ik leer daar heel veel van. Ik blijf wel elke dag tekenen. Het blijft ook tenslotte een levenswerk, waarin je elke dag weer nieuwe dingen ontdekt en jezelf steeds probeert te vernieuwen. ;-)"
Ellen Molenaar
Album Locations
RSS